Over Mij

Wendy Peereboom Hondenfotograaf Zeeland en West-Brabant

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Wendy Peereboom en als enthousiaste bruidsfotograaf in Zeeland en West-Brabant maak ik met passie de mooiste, natuurlijke en authentieke portretten voor jullie bruiloft. Mijn stijl is overwegend dromerig en warm. De locatie, jaargetijde en het licht is mijn creatieve palet en zorgt voor de meest verrassende resultaten.

Mijn passie ligt bij bruiloften en dieren. Dit zijn voor mij de puurste vormen van fotografie. Ben je benieuwd wat ik voor je diertjes kan betekenen? Check dan hier mijn dierenfotografie website.

 

Over mij

Ik woon samen met mijn vriend en katjes in Kruiningen op steenworp afstand van het bos Den Inkel en de Westerschelde. Mijn passies zijn mijn katten, fotografie, natuur en motorrijden.

Long time ago.. Toen mijn katje Jara overleed en later mijn Noortje en ik een mooie foto wilde inlijsten, besefte ik dat ik die eigenlijk helemaal niet had. Ondanks dat ik zeker 11.000 foto’s had! Om die reden ben ik mij gaan ontwikkelen in de fotografie en zijn de vluchtige kiekjes veranderd in professionele foto’s.

Na jaren enkel dieren gefotografeerd te hebben, kreeg ik in 2022 de vraag van iemand of ik hun bruiloft wilde fotograferen want ze vonden mijn foto’s zo mooi. 

Ik moest daar even over nadenken, want dat was toch wel even iets anders, een reportage in plaats van enkel portretten. Omdat deze mensen echt heel relaxed waren en het echt gelijk klikte heb ik het gedaan. En wat een geweldige beleving was dat! Van A tot Z een bruiloft mee maken. 

Sindsdien ben ik ook bruiloften gaan fotograferen en geniet ik er met volle teugen van.

Specialisatie

Ik heb mij gespecialiseerd in bruidsreportages en dierenportretten. Mijn stijl is dromerige foto's met zachte en warme tinten.


Hierbij vind ik het belangrijk dat het unieke gevoel van jullie bruiloft herbeleefd wordt door de foto's.

Met veel passie, geduld en humor krijgen we ontspannen en fijne foto's van jullie op jullie mooie dag.OPLEIDINGen

- Vakopleiding Fotografie aan het Beeldcentrum, elk beeld gaf een wezenlijk gevoel. Voor mijn afstudeer project heb ik een 'uitmuntend' gescoord, de tweeluiken waren onderscheidend.

Opleiding Natuurlijk licht fotograaf van Willie Kers.

Cursussen:
playfull heart, the magic of light, hondenfotografie,
flits cursus bruiloften.

Alles voor de mooiste plaatjes!

Werkgebied

Ik reis voornamelijk naar locaties binnen Zeeland en West-Brabant.

Maar ook buiten deze gebieden ben ik actief.

Woon jij in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, elders in Nederland of Vlaanderen en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust ook dan contact met mij op.
Wendy Peereboom Hondenfotograaf Zeeland en West-Brabant

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Leer mij alvast een beetje beter kennen via dit achter de schermen fotoblog! Ik beloof je, het is de moeite waard om te kijken.

Wil je vrijblijvend kennismaken of een fotoshoot boeken?

Vul vrijblijvend het contactformulier hieronder in en wie weet staan jouw behind the scenes foto’s straks ook in mijn fotoblog !

Hartelijke groetjes, Wendy

Contact formulier

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.