review policy

Laatste update: 15-5-2022 n.a.v. de wijzigende wetgeving per 28-5-2022.

Artikel 1 – Waar komen de reviews vandaan?

Wendy Peereboom Fotografie verzamelt reviews via Google en Facebook. Er kunnen geen reviews via de website worden achtergelaten om te voorkomen dat er nepreviews worden geplaatst.

Artikel 2 – Controle reviews op echtheid, valse reviews

Alle reviews die Wendy Peereboom Fotografie ontvangt worden gecontroleerd op echtheid. Dit wordt gedaan door te controleren of de plaatser van de review ook wel daadwerkelijk een product heeft gekocht, of diensten heeft afgenomen bij Wendy Peereboom fotografie. 

Reviews die niet afkomstig zijn van klanten of vals zijn worden verwijderd of gerapporteerd.

Artikel 3 – Betaling

Wendy Peereboom fotografie hecht veel waarde aan de echtheid en oprechtheid van reviews zodat jij als klant echt een beeld hebt van mijn bedrijf of producten. Wendy Peereboom Fotografie zal de plaatser van de reviewer niet betalen of een voordeel geven om een review te schrijven. Indien dit wél zou voorkomen zou op basis van de nieuwe wetgeving dit ook bij de review vermeldt worden. 

Artikel 4 – Plaatsing reviews op de website

De reviews op de website zijn overgenomen uit Google. Hier kun je als (toekomstige klant) controleren dat de reviews op de website echt zijn. De content van de review wordt niet gewijzigd of opgehemeld door Wendy Peereboom Fotografie. Wel kunnen er in de review kleine aanpassingen zijn opgenomen zoals de plaats, soort fotograaf, soort fotoshoot. De reden hiervoor is dat dit een positief effect op je SEO heeft. Voorbeeld:

Google review:
“Wat was het een gezellige leuke fotoshoot ! De foto’s zijn prachtig geworden, onze kinderen staan er sprookjesachtig op ! Zeker voor herhaling…”

Versie op de website:
“Wat was het een gezellige leuke fotoshoot in Goes! De foto’s zijn prachtig geworden, onze kinderen staan er sprookjesachtig op ! Zeker voor herhaling…”

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.